El ple extraordinari de l'Ajuntament de Figueres convocat per aquest dijous 9 de novembre a les 18 h a petició dels grups municipals del PSC, C's, PP, CexF i els regidors no adscrits Manuel Toro i Núria Galimany per debatre les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2018 s'ha de suspendre per manca de la documentació necessària que cal presentar per poder debatre una proposta al Ple.

Dilluns 7 de novembre aquests regidors van entrar una instància sol·licitant la celebració d'aquest Ple extraordinari per debatre l'expedient de les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2018, expedient i documentació que no varen presentar i per aquest motiu s'ha de suspendre la celebració d'aquest plenari fins que aportin la documentació completa.

L'expedient que cal presentar en aquests casos cal que sigui revisat pels tècnics i juristes de l'Ajuntament abans de ser sotmès a debat al Ple, i ni en el moment de sol·licitud del Ple ni en els dies posteriors no s'ha aportat cap documentació més que la instància.

L'alcaldessa, Marta Felip, va convocar el plenari complint amb l'article 10 del Reglament Orgànic Municipal que contempla que un terç del plenari pot sol·licitar la celebració d'un Ple municipal.