27 de octubre de 2017
27.10.2017
40 Años
40 Años
Figueres

L'Ajuntament de Figueres ofereix assessorament personalitzat subvencionat per a empreses de la ciutat

Les organitzacions podran escollir entre 4 àmbits de creixement empresarial

27.10.2017 | 11:26

L'Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria de subvencions per rebre assessorament empresarial personalitzat. Els ajuts, de diferents àmbits de creixement empresarial, s'adrecen a empreses de la ciutat amb l'objectiu que puguin millorar la seva competitivitat, créixer i generar activitat econòmica i ocupació.

Les organitzacions subvencionades podran triar entre els següents àmbits d'assessorament: estratègia empresarial i model de negoci, màrqueting, assessorament financer, i internacionalització. Per cada àmbit escollit, es faran tres sessions de dues hores: una sessió de diagnosi, una sessió d´orientació, i una sessió final de pla de treball

Cada empresa rebrà un pla d´acció personalitzat en què es determinaran els passos a seguir per desenvolupar els aspectes de creixement empresarial que millorin la competitivitat de l´empresa.

Les sessions es realitzaran a la seu de l'empresa però, en cas de que aquesta no disposés d´un espai adequat, es podrien traslladar a les instal·lacions de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres.

Els interessats han de presentar la sol·licitud abans del dia 31 d´octubre a les oficines de l´OMAC juntament amb la documentació requerida. Per a més informació, enviar correu a promocioeconomica@figueres.org o trucar al telèfon 972 67 42 61.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema