16 de octubre de 2017
16.10.2017
40 Años
40 Años
Capmany

Capmany pateix destrosses a equipaments municipals i a vehicles

A les dues darreres setmanes s'han malmès diversos elements urbans . També han aparegut ratllats o pintats cotxes de particulars

16.10.2017 | 16:07

L'Ajuntament de Capmany ha denunciat públicament que des de fa un parell de setmanes estan patint actes incívics. Se'ls ha malmès diversos equipaments municipals i vehicles de particulars.

L'alcalde, Joan Fuentes, ha fet públic un comunicat a través de les xarxes on manifesta que "han patit danys a la parada del bus, les finestres del magatzem municipal, el reg automàtic, moltes jardineres de fusta i algunes tanques que protegien obres acabades d'executar".

Afegeix que també hi ha hagut danys a vehicles. "Un nombre considerable de cotxes de veïns del poble, aparcats al carrer del Pont i d'altres al pàrquing públic del camp de la Milagros, han estat ratllats, alguns reiteradament i amb dibuixos de molt mal gust", relata l'alcalde.

L'Ajuntament ha presentat denuncia i demana col·laboració als veïns per aportar qualsevol dada que ajudi a identificar els responsables.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema