11 de octubre de 2017
11.10.2017
40 Años
40 Años
Sant Climent Sescebes

Els Mossos no poden fer pràctiques de tir a la base de Sant Climent aquest octubre

L'Exèrcit ha suspès les pràctiques al·legant que part de la zona està en obres i perquè ara hi ha una alta ocupació d'efectius policials

11.10.2017 | 15:33
Imatge general del camp de tir de la base militar.

L'Exèrcit ha suspès les pràctiques de tir que els Mossos d'Esquadra fan a la base de Sant Climent Sescebes. Com a mínim, durant tot l'octubre. Les forces armades van enviar una comunicació a la policia catalana dient-los que, al llarg d'aquest mes, no podrien atendre les seves sol·licituds per fer els exercicis de tir a les instal·lacions militars.

L'Oficina de Comunicació de la Direcció General de l'Exèrcit assegura que aquesta suspensió temporal es deu a dos motius. D'entrada, perquè part de la zona de pràctiques està en obres. Però també perquè, actualment, a la base de Sant Climent hi ha "una alta ocupació", ja que allà també s'hi allotgen efectius dels cossos i forces de seguretat de l'Estat (desplegats a Catalunya arran de l'1-O).

Els Mossos d'Esquadra van periòdicament a la base militar per fer-hi pràctiques de tir. Uns exercicis que fan totes les unitats, des de Trànsit i Seguretat Ciutadana passant, entre d'altres, pels agents destinats a l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook