L'Exèrcit ha suspès les pràctiques de tir que els Mossos d'Esquadra fan a la base de Sant Climent Sescebes. Com a mínim, durant tot l'octubre. Les forces armades van enviar una comunicació a la policia catalana dient-los que, al llarg d'aquest mes, no podrien atendre les seves sol·licituds per fer els exercicis de tir a les instal·lacions militars.

L'Oficina de Comunicació de la Direcció General de l'Exèrcit assegura que aquesta suspensió temporal es deu a dos motius. D'entrada, perquè part de la zona de pràctiques està en obres. Però també perquè, actualment, a la base de Sant Climent hi ha "una alta ocupació", ja que allà també s'hi allotgen efectius dels cossos i forces de seguretat de l'Estat (desplegats a Catalunya arran de l'1-O).

Els Mossos d'Esquadra van periòdicament a la base militar per fer-hi pràctiques de tir. Uns exercicis que fan totes les unitats, des de Trànsit i Seguretat Ciutadana passant, entre d'altres, pels agents destinats a l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO).