El servei de Bibliopiscina ofert durant els mesos de juliol i agost gràcies a la col·laboració entre la l´Àrea d´Esports i de Cultura de l´Ajuntament de Figueres clou un any més amb una valoració molt positiva per part dels usuaris i usuàries que n´han fet ús.

Responent a les demandes dels usuaris i usuàries de la Bibliopiscina recollides en les enquestes de la passada edició, en què només s´oferia aquest servei a les tardes, cal destacar el fet que enguany s´ha ampliat als matins. El nou horari ha tingut especialment bona acollida entre la gent gran i els nens i nenes dels casals d´estiu que també n´han pogut gaudir.

Així, l´horari d´obertura ha estat de dilluns a dissabte d´11 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h, obrint un total de 52 dies al llarg dels mesos de juliol i agost. Aquesta ampliació horària s´ha traduït en gairebé 400 usuaris més del servei.

De les xifres recollides es desprèn que 1.939 persones es van apropar a la zona de la bibliopiscina a triar alguna de les novel·les, contes infantils, còmics, revistes o premsa comarcal, essent un 71 % lectors infantils.

Els usuaris tenien a la seva disposició novel·les, una gran varietat de contes infantils, còmics, revistes i la premsa comarcal. Els contes per als més petits i les revistes han tingut com sempre molt bona acollida, i s´ha duplicat el préstec de revistes, atès que se n´ha ampliat l´oferta en funció de les necessitats detectades en el primer any que es va oferir aquest servei.

La major afluència d´usuaris del servei del mes de juliol (1.159 persones), es va veure una mica reduïda al mes d´agost (780 persones), pel fet que es redueixen el nombre de nens i nenes dels casals d´estiu i la marxa de la ciutat per una part de la gent que està de vacances.