La Comissió d´Urbanisme de Girona va donar el vistiplau, dijous passat, al Pla especial urbanístic per a la implantació d´un càmping al nucli de Vilacolum, a Torroella de Fluvià. Els promotors del càmping que s´ha de construir, al costat del Family Fun Park, van presentar el projecte als veïns el mes de març del 2015 i fins ara no s´ha tramitat a Urbanisme, que ha deixat el projecte pendent d´un text refós per part de l´Ajuntament de Torroella.

L´alcalde, Pere Moradell, ha defensat sempre la idoneïtat de tirar endavant el càmping. "L´Ajuntament creu que serà interessant per al poble i, per això, vam acordar, per unanimitat de tots els grups municipals, demanar a la Generalitat que autoritzi el càmping", va dir l´alcalde, l´any 2015, quan es va començar a tramitar el projecte.

El gabinet d´arquitectes que ha treballat per als promotors del càmping, Resort Vilacolum, va explicar que s´ocuparan poc més de dues hectàrees, d´on sortiran 130 parcel·les, amb espai per a bungalous i caravanes.

Càmping de luxe

La capacitat d´aquest càmping serà d´unes 370 persones com a màxim. Seran parcel·les de qualitat, ja que els promotors volen que sigui un càmping de luxe o de primera categoria. "No serà un espai d´acampada ni de botellón", va dir Joan Font, arquitecte que ha treballat en el projecte, el qual afegeix que "ens interessa aquesta activitat, però no a qualsevol lloc ni a qualsevol preu". Els promotors han escollit aquest espai perquè hi ha viabilitat, sanejament i depuradora.