10 de octubre de 2017
10.10.2017
40 Años
40 Años
Torroella de Fluvià

El càmping de Vilacolum rep el vistiplau de la Comissió d'Urbanisme

Deixa pendent un text refós de l'Ajuntament de Torroella de Fluvià

12.10.2017 | 10:16

La Comissió d´Urbanisme de Girona va donar el vistiplau, dijous passat, al Pla especial urbanístic per a la implantació d´un càmping al nucli de Vilacolum, a Torroella de Fluvià. Els promotors del càmping que s´ha de construir, al costat del Family Fun Park, van presentar el projecte als veïns el mes de març del 2015 i fins ara no s´ha tramitat a Urbanisme, que ha deixat el projecte pendent d´un text refós per part de l´Ajuntament de Torroella.

L´alcalde, Pere Moradell, ha defensat sempre la idoneïtat de tirar endavant el càmping. "L´Ajuntament creu que serà interessant per al poble i, per això, vam acordar, per unanimitat de tots els grups municipals, demanar a la Generalitat que autoritzi el càmping", va dir l´alcalde, l´any 2015, quan es va començar a tramitar el projecte.

El gabinet d´arquitectes que ha treballat per als promotors del càmping, Resort Vilacolum, va explicar que s´ocuparan poc més de dues hectàrees, d´on sortiran 130 parcel·les, amb espai per a bungalous i caravanes.

Càmping de luxe
La capacitat d´aquest càmping serà d´unes 370 persones com a màxim. Seran parcel·les de qualitat, ja que els promotors volen que sigui un càmping de luxe o de primera categoria. "No serà un espai d´acampada ni de botellón", va dir Joan Font, arquitecte que ha treballat en el projecte, el qual afegeix que "ens interessa aquesta activitat, però no a qualsevol lloc ni a qualsevol preu". Els promotors han escollit aquest espai perquè hi ha viabilitat, sanejament i depuradora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook