05 de octubre de 2017
05.10.2017
40 Años
40 Años
Sant Climent Sescebes

El número 2 d'Interior visita la policia a Sant Climent i la Jonquera

El secretari d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior ha acudit a l'equipament militar a traslladar als agents el seu "agraïment i admiració"

05.10.2017 | 21:31
Nieto visita guàrdies civils a la base militar de Sant Climent Sescebes

El secretari d'estat de Seguretat, José Antonio Nieto, ha visitat avui els agents de la Guàrdia Civil i Policia Nacional que es troben aquests dies a Sant Climent Sescebes i la Jonquera (Alt Empordà).

Nieto, a través de les xarxes socials, ha explicat que, a la base militar de Sant Climent ha traslladat els agents de l'Agrupació de Reserva i Seguretat i del Grup d'Acció Ràpida el seu "agraïment i admiració".
El secretari ha agraït a més al Ministeri de Defensa i a l'Exèrcit de Terra que hagi acollit en les seves instal·lacions de Sant Climent Sescebes a aquest "dispositiu" de la Guàrdia Civil.

"Visca la Policia, Visca Catalunya, Visca Espanya, i Visca el Rei"

Posteriorment, José Antonio Nieto ha visitat a les Unitats d'Intervenció Policial (UIP) i de Prevenció i Reacció (UPR) desplegades a la Jonquera i els ha transmès "molta emoció", "etern reconeixement" i "admiració". "Visca la Policia, Visca Catalunya, Visca Espanya, i Visca el Rei" ha cridat davant dels policies congregats al mig de La Jonquera.
Nieto ha estat acompanyat pel delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, i pel subdelegat a la província de Girona, Juan Manuel Sánchez-Bustamante.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema