L'Ajuntament de Figueres porta a terme millores a la vorera de l'avinguda Salvador Dalí entre la plaça del Sol i el carrer Concòrdia. Les actuacions consisteixen en la reposició i instal·lació de pilones per tal de millorar la seguretat dels vianants i impedir que els cotxes aparquin a la vorera, renovació del paviment malmès, i repintat de tanques i elements de seguretat.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, explica que des de Serveis Urbans i Urbanisme, aprofitant les recents obres del giratori de la plaça del Sol -que preveien la protecció amb pilones de les voreres de la banda esquerra i dreta de l'avinguda Salvador Dalí- s'ha redactat un petit projecte de continuació a tota l'avinguda Salvador Dalí fins a la cantonada del carrer Concordia.

Així, s'arreglaran les voreres que estan en mal estat i es preservaran amb la instal·lació de les pilones, per tal de garantir la seguretat i la comoditat dels vianants, i també evitar l'incivisme d'alguns vehicles que pugen a la vorera.

Paral·lelament, s'habilitarà una zona de càrrega i descàrrega al carrer Col·legi cantonada al carrer Olot per als hotels que hi ha la zona.

El regidor destaca que aquesta actuació es fa de manera consensuada amb l'Hotel President i l'Hotel Pirineu.