03 de octubre de 2017
03.10.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Figueres farà millores l'avinguda Salvador Dalí des de la plaça del Sol

Les actuacions són de seguretat per tal de millorar el pas per als vianants i impedir que s'aparqui a la via

05.10.2017 | 14:12
Les voreres on s´actuarà

L'Ajuntament de Figueres porta a terme millores a la vorera de l'avinguda Salvador Dalí entre la plaça del Sol i el carrer Concòrdia. Les actuacions consisteixen en la reposició i instal·lació de pilones per tal de millorar la seguretat dels vianants i impedir que els cotxes aparquin a la vorera, renovació del paviment malmès, i repintat de tanques i elements de seguretat.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip, explica que des de Serveis Urbans i Urbanisme, aprofitant les recents obres del giratori de la plaça del Sol –que preveien la protecció amb pilones de les voreres de la banda esquerra i dreta de l'avinguda Salvador Dalí– s'ha redactat un petit projecte de continuació a tota l'avinguda Salvador Dalí fins a la cantonada del carrer Concordia.

Així, s'arreglaran les voreres que estan en mal estat i es preservaran amb la instal·lació de les pilones, per tal de garantir la seguretat i la comoditat dels vianants, i també evitar l'incivisme d'alguns vehicles que pugen a la vorera.

Paral·lelament, s'habilitarà una zona de càrrega i descàrrega al carrer Col·legi cantonada al carrer Olot per als hotels que hi ha la zona.

El regidor destaca que aquesta actuació es fa de manera consensuada amb l'Hotel President i l'Hotel Pirineu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema