L'onzena edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Figueres posarà a la venda prop de 450 vehicles entre els 14 concessionaris expositors que hi participaran. La mostra se celebrarà del 6 al 8 d'octubre al Recinte Firal, en un espai expositiu de més de 6.000 m2. Com a novetat, enguany FiraVO coincidirà amb la 6a edició de la Fira Adoptàlia, que se celebrarà el diumenge 8 d'octubre al Recinte Firal.

La Fira del Vehicle d'Ocasió, que se celebra anualment a la ciutat, oferirà als compradors importants ofertes amb vehicles que han estat revisats i que compten amb la garantia dels concessionaris. Com cada any, es sortejarà entre tots els compradors d’un vehicle, 14 targetes d’aparcament (una per expositor) d’un any gratuït a qualsevol zona blava de Figueres, gràcies a la col·laboració especial de Fisersa.

Els 14 concessionaris participants a l'edició d'enguany són Autopodium, Conauto, Garatge Central, Garatge Guix, Garatge Plana, Garatge Sala, Interdiesel, Interfren, Noumovil, Texauto Sport, Turismes Figueres, Vilafant Motor, XT Multimarca, i Autorecord Padro.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, ha explicat aquest matí en roda de premsa que enguany s'ha incrementat la implicació i l'aportació econòmica de l'Ajuntament a la fira, per tal que sigui un "certamen de referència".

Els visitants podran accedir a la fira de manera gratuïta, en horari de 10 h a 20 h, i podran gaudir de servei de wifi gratuït i de bar. L'acte d'inauguració de la mostra, amb Marta Felip i Jordi Masquef, tindrà lloc el divendres 7 d’octubre a les 13 h.

En l'edició anterior de la Fira del Vehicle d'Ocasió, es van registrar 12.000 visitants, es van vendre 205 vehicles a un preu mig de 12.000 euros i es va assolir una facturació total de 2.400.000 euros.