Un accident múltiple, un encalçament entre tres vehicles, va obligar ahir a tallar la C-260 a l'alçada de Castelló d'Empúries mentre s'atenien els accidentats i es retiraven els cotxes de la carretera. Dues persones van resultar ferides i traslladades a l'hospital de Figueres. Els cotxes es van desviar per la carretera que enllaça Castelló i Empuriabrava. L'accident va comportar retencions en una carretera per on circulen diàriament a l'estiu uns 43.000 vehicles, segons dades de la Generalitat.

L'accident va passar quan passaven deu minuts de les onze del matí en direcció a Roses poc abans de la rotonda d'Empuriabrava.

Topen tres vehicles

Allà tres vehicles haurien col·lidit un darrere l'altre. Al lloc s'hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, diverses ambulàncies i la Policia Local de Castelló d'Empúries.

Dues persones van resultar ferides menys greus i traslladades en ambulància a l'hospital de Figueres.

La carretera, amb dos carrils en cada sentit de circulació, es va tallar completament al trànsit per poder atendre els accidentats i restablir la normalitat a la carretera.

Segons el Servei Català de Trànsit, els cotxes es van desviar per la variant que permet enllaçar Castelló i Empuriabrava. El trànsit es va veure afectat més de dues hores.