El Servei Català de Trànsit ha fet públic el balanç de les incidències viàries més destacades del pont de l'11 al 15 d'agost. Pel que fa a la mobilitat durant la tarda d'aquest dimarts, 15 d'agost, només s'han registrat cues a la C-66 a Palafrugell, a l'N-II a la Jonquera i a la C-31 a Viladecans a causa d'un accident que ha provocat el talll d'un carril en sentit sud.

Afectacions viàries de la resta de cap de setmana

Afectacions viàries de la resta de cap de setmanaDiumenge al matí hi va haver restriccions de trànsit a la N-II a Far d'Empordà per un accident entre dos vehicles, fet que va provocar cues de fins a 5 km en aquest punt.

Dissabte al matí es van registrar diversos trams de retencions de sortida del cap de setmana, sobretot a l'AP-7 i a les vies que donen accés a les zones costaneres. Durant tot el dia, tant l´AP-7 com l´N-II van registrar cues de fins a 11 km a la Jonquera fins a la frontera francesa.

Pel que fa a divendres a la tarda les retencions més rellevants es van produir a l'AP-7 i a l'N-340 a la Jonquera en sentit França, on es van registrar fins a 10 km de cua. També hi va haver aturades a l'N-340 al Vendrell en sentit Tarragona i a la C-31 a Torroella de Montgrí en sentit Figueres.