L'Associació que representa locals d'oci nocturn Fecasarm demana que no se'ls criminalitzi i no se'ls faci responsables de l'actitut incívica de persones al carrer. Han iniciat una recollida de signatures amb el lema "Jo surto de nit i em comporto correctament, per tant exigeixo que no se'm criminalitzi". A més, han repetit la campanya adreçada als clients per fomentar el civisme.

Fecasarm, en representació d'alguns locals, va recórrer la decisió del govern de restringir l'horari dels locals. El mateix dia en què es va conèixer que el jutjat obligava a restituir l'horari anterior, més ampli a l'estiu, es van donar a conèixer fets delictius de persones que es barallaven al carrer de matinada i es va relacionar per part de la Policia Local amb l'horari de tancament dels locals. Des de Fecsarm posen de manfiest que la "suposada barall" es va produir a més de dos-cents metres dels locals i en un altre carrer i hi van participar persones que venien de fer botellon. A més, això passava a les sis del matí, quan feia estona que els locals eren tancats.

El canvi entre l'horari que vol l'Ajuntament i el que defensen els empresaris és de mitja hora. Per tant, entenen que no té res a veure. "Qui es pensi que tancant els locals abans hi haurà menys problemes està equivocat ja que la vigilància que tenen els locals dissuadeix més d'un de fer de les seves i quan els locals tanquen, els que venen de fer botellón són els que causen els problemes" diu el secretari de Fecasarm, Joaquim Boadas.