23 de juny de 2017
23.06.2017
40 Años
40 Años
Darnius - Boadella

Destinen més de 42.000 euros per prevenir incendis forestals prop dels embassaments

Els treballs es concentraran en adequar la vegetació existent als camins d´accés a diverses preses que gestiona l´Agència

23.06.2017 | 12:12

L´Agència Catalana de l´Aigua (ACA) ha adjudicat un contracte per valor de més de 42.000 euros amb l´objectiu de dur a terme una sèrie d´actuacions de manteniment per prevenir possibles incendis forestals prop d´embassaments que gestiona. A més de les intervencions ja finalitzades en les preses de Darnius Boadella, Foix, Siurana i Colomers, la resta d´accions es realitzaran a la Baells, la Llosa del Cavall i Sant Ponç. Els treballs es concentraran en adequar la vegetació existent a les carreteres i camins d´accés a les esmentades.

Aquestes actuacions s´estan duent a terme durant l´inici d´estiu i tenen l´objectiu de reduir riscos per incendi mitjançant la propagació en les zones on s´ubiquen aquests embassaments. També es pretén garantir en tot moment l´accessibilitat a les infraestructures de regulació i control, tot vetllant per la seguretat de les persones i els béns.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema