13 de juny de 2017
13.06.2017
40 Años
40 Años
Roses

ERC de Roses vol millorar els drets dels infants als espais públics

El grup municipal, a l'oposició, presentarà una moció per instaurar una ordenança inclusiva

13.06.2017 | 15:52

El grup municipal d´ERC de l'Ajuntament de Roses, a l'oposició, té com un dels objectius principals que Roses esdevingui una ciutat educadora. Un dels aspectes que actualment estan analitzant és la dels cartells de restricció que hi ha a diferents punts de la població de " prohibit jugar a pilota". Des de fa anys l´Ajuntament de Roses, com molts altres, ha abordat la problemàtica de la compatibilitat entre el joc infantil als espais públics de forma totalment restrictiva col·locant aquests cartells.

El grup d´ERC Roses considera que aquests cartells transmeten un missatge negatiu i antipedagògic i que no es tenen en compte les necessitats i interessos dels infants. Tanmateix s´ha demostrat que aquesta acció és inútil i que fins i tot crea l´efecte contrari al desitjat.

Per aquests motius el grup municipal presentarà una moció per debatre amb diferents partits polítics aquesta problemàtica i instaurar una possible ordenança inclusiva dels espais públics, amb l´objectiu de regular el joc al carrer i fomentar el civisme a l´espai públic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema