La plataforma ciutadana Debat Municipal reuneix, en un debat polític que se celebra aquest dissabte, 10 de juny, els portaveus dels grups de l'Ajuntament de Figueres, per fer balanç de la meitat del mandat municipal.

Dos joves, Erik Roura, estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra, i Pau Ruiz, estudiant de Global Studies a la Universitat Pompeu Fabra, estan al capdavant de l'organització i compten amb el suport del programa 'Animals de Nit', de Ràdio Vila-sacra, i també del Setmanari de l'Alt Empordà i el Diari de Girona, de la periodista Mercè Mayné i d'Empordà TV.

El debat es fa al restaurant El Pati de Figueres (carrer Muralla, 7), a les 19.00 h, i s'hi tractarà l'actualitat municipal a partir de les inquietuds i els dubtes dels propis ciutadans.

El debat es desenvolupa a partir de les preguntes que la gent pot fer arribar a través de les seves xarxes socials (Debat Municipal a Facebook; @DebatMunicipal, amb el hashtag #DebatFigueres2017, a Twitter).

Els participants del debat seran tots els portaveus dels Grups Municipals de l'Ajuntament de Figueres, que respondran les preguntes que els aniran llançant els moderadors.

Des de Debat Municipal i Animals de Nit també han preparat una secció del debat, en el decurs de la qual es convida els partits de l'Ajuntament a rendir comptes davant la ciutadania respecte les promeses electorals que van fer el 2015.

L'acte és obert a tothom i, pensant en aquelles persones que no estiguin presencialment a El Pati, serà retransmès per Ràdio Vila-Sacra, amb la col·laboració de la periodista Mercè Mayné, i per streaming via Empordà TV i a través del web del Setmanari Empordà www.emporda.info.

Debat Municipal va impulsar el debat electoral 2015 de Figueres i també el debat sobre pressupostos 2016.