Un dels plats forts de la programació gastronòmica dels actes de celebració del 50è aniversari del naixement d´Empuriabrava, l´Empuriabrava Nit d´Estrelles es va celebrar ahir a la nit. Les poques places disponibles -vuitanta- es van exhaurir en pocs dies. El sopar creat especialment per els xefs amb estrella Michelin de l´Alt Empordà, Paco Pérez, del restaurant Miramar (**) de Llançà, Salvador, Joan i Màrius Jordà de l´Hotel Empòrium (*) de Castelló d´Empúries i Rafa Zafra del restaurant Els Brancs de l´Hotel Vistabella (*) de Roses, va ser un viatge per la plana empordanesa a través dels seus productes gastronòmics més característics.

.

L´Empuriabrava nit d´estrelles" és una vetllada única i irrepetible que amb l´objectiu de celebrar els 50 anys del naixement d´Empuriabrava agrupa els tres restaurants amb estrella Michelin de la zona i proposen un menú a vuit mans que intenta posar en valor el millor dels productes de l´Empordà i traslladar la gastronomia d´una de les badies més belles del món al plat.

Aquesta és una de les principals activitats gastronòmiques del programa de celebració dels 50 anys d´Empuriabrava i pretén reivindicar la qualitat de la oferta gastronòmica de la zona i els esforços que s´han fet al llarg d´aquests cinquanta anys fins a esdevenir una destinació de referència internacional pel que fa a la gastronomia.

L´alcalde de Castelló d´Empúries, Salvi Güell, ha destacat "L´aposta per la gastronomia que hem fet en aquest 50è aniversari, ja que la gastronomia s´ha convertit en un dels pilars de la nostra oferta turística, però alhora explica com som i d´on venim".

La regidora delegada dels 50 anys d´Empuriabrava, Roser Vitalla ha recordat que "L´Empuriabrava, Nit d´Estrelles és l´acte gastronòmic central de l´aniversari, però el BravaTast també va ser tot un èxit i tenim moltes expectatives amb el Brava Tour, que serà una ruta de tapes acompanyada de la cervesa la brava, que es celebrarà d´aquí a dues setmanes".