Després de la prova pilot feta l'any passat a l'inici de l'avinguda Riells, l'Ajuntament de l'Escala ha començat a tirar endavant un pla per ocultar els contenidors que hi ha a les vies més transitades amb fotografies dels principals recursos turístics del municipi.

En aquest sentit, aquesta setmana s'ha començat a col·locar aquest nou sistema a l'avinguda Girona, en què està previst actuar en un total de quatre bateries de contenidors.

En aquest projecte, l'Ajuntament de l'Escala ha comptat amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica Cromàtica del CER l'Escala, que ha aportat les imatges. Empúries, les activitats nàutiques, les festes populars o el paisatge són alguns dels elements que es veuran en aquests espais en què s'està actuant. Després de l'estiu continuarà la instal·lació de nous panells i està previst que inicialment s'en facin cap a una quinzena.

"És una actuació que complementa el soterrament de contenidors que s'ha anat fent en altres espais i que suposa una millora estètica important en zones de molta circulació", apunta l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga.