30 de abril de 2017
30.04.2017
Roses

La Mostra del Vi a Roses, una gran proposta per acomiadar de forma festiva el mes d'abril

Roses celebra la primera gimcana Vi-Kids, dins els actes de la Mostra del Vi de la DO Empordà

30.04.2017 | 09:15
El vi de la DO Empordà dona color a la Mostra a Roses.

Aquest diumenge, durant tot el matí i fins a les 2 del migdia, la plaça Catalunya de Roses acull per quarta vegada la Mostra del Vi de la DO Empordà, en el marc del Festival Vívid, i com població a membre de la Ruta del Vi DO Empordà. Com a novetat, enguany, la Mostra presenta la Gimcana-Vi Kids i l´espai Vi-Baby, pensant en el públic infantil i familiar.

La Mostra del Vi té per objectiu donar a conèixer els productes del territori i contribuir a la creixent interacció entre turisme i enologia. La jornada és una gran oportunitat per tastar, en un sol espai, els diferents productes enològics elaborats per cellers de renom de l'Empordà.

Com a novetat, durant la Mostra del Vi, les famílies poden passar també una bona estona participant a la Gimcana Vi-Kids, on es proposa superar diverses proves de destresa i artístiques relacionades amb el món del vi: equilibri, punteria, cucanya, pintura al vi... També per als més petits, fins a 5 anys, s'ha preparat un taller d'artesania a l'espai Vi-Baby.

Un altre dels al·licients de la mostra és el sorteig d´un àpat per a dues persones entre els participants a la segona edició de la Ruta de les Tapes i del Vi DO Empordà que hagin entregat la butlleta per votar la millor tapa de l'edició 2017. El resultat de la votació es dona a conèixer al migdia.

Com a principal punt receptor de turisme de l'Alt Empordà, a Roses es treballa constantment en la promoció dels productes del territori entre la població local, els visitants i els establiments de restauració, que són els principals promotors dels productes de proximitat. El sector vinícola empordanès està assolint en general un qualitat àmpliament reconeguda que actes com la mostra d'aquest diumenge, volen posar en valor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook