26 de abril de 2017
26.04.2017
Figueres

La 2a fase de la rotonda de la plaša del Sol de Figueres causa nous canvis circulatoris

Es reobre el carrer EmpordÓ per˛ es talla el carrer Lasauca i no es pot accedir al Rodes i al TortellÓ des de l'avinguda Salvador DalÝ

26.04.2017 | 07:45
L┤Ajuntament ha dissenyat un plÓnol explicatiu dels canvis.

El Ministeri de Foment ha iniciat aquest dimecres, 26 d'abril, la segona fase de les obres de la rotonda de la plaça del Sol de Figueres, que si bé comporta l'obertura al trànsit del carrer Empordà (carretera d'Olot) causa afectacions en altres punts del tram de l'avinguda Salvador Dalí.

Segons ha informat l'Ajuntament de Figueres, una de les afectacions es troba en els carrils i la vorera de l'avinguda Salvador Dalí en sentit França. L'accés a l'avinguda des del carrer Lasauca queda tallat, i des de la mateixa avinguda ara no es pot accedir als carrers Rodes i Tortellà. La circulació per tot el llarg de l'antiga N-IIa està garantida, amb un carril per sentit.

Els vehicles que venen de França en direcció a Girona ara han de circular per l'interior del futur giratori mentre que els vehicles provinents de Girona en direcció a França ho han de fer pel vial habilitat a l'avinguda.

Està previst que aquesta segona fase de les obres de la rotonda de la plaça del Sol finalitzi per Sant Joan.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook