15 de abril de 2017
15.04.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Treball accelerat a la plaça del Sol per acabar la fase actual abans de les Fires

El paviment del carrer Empordà i del marge dret ja està en fase prèvia d'asfaltatge

15.04.2017 | 06:00
Treball accelerat a la plaça del Sol per acabar la fase actual abans de les Fires

El govern de Figueres va demanar, als responsables del Ministeri de Foment que coordinen l´obra del nou giratori de la plaça del Sol, que procuressin acabar els treballs d´aquesta fase abans de les pròximes Fires de la Santa Creu. El ritme de l´execució de l´obra és molt alt, segons es pot comprovar a primer cop d´ull. "Sembla que anem pel bon camí", explicava aquest divendres l´alcaldessa Marta Felip.

Des de fa tres setmanes, l´avinguda Salvador Dalí té una restricció a un sol carril per direcció en el seu tronc central i el tram final del carrer Empordà, la popular carretera d´Olot, fins a la plaça del Sol, està tallat.

La setmana passada es va pavimentar el formigó amb una estructura metàl·lica de base en tot el traçat nou que ja s´ha executat fins ara com a pas previ a la seva pavimentació. L´empresa que ­executa l´obra, els operaris de la qual han treballat els caps de setmana, ha trobat diversos entrebancs com ara les antigues llambordes que pavimentaven el traçat de la carretera general i que han estat difícils de treure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook