L'Ajuntament de l'Escala ha obert el termini per poder presentar peticions de subvenció per a la rehabilitació de façanes al nucli antic.

L'objectiu és fomentar la rehabilitació d'habitatges i edificis en una zona especialment sensible i en què hi ha força edificacions en mal estat de conservació. Es poden presentar peticions de subvenció fins el 15 de juny i, en aquesta primera convocatòria del 2017, les obres subvencionables són les que estan situades al nucli antic entre el carrer Enric Serra, l'Ave Maria i el mar. De cara al mes d'octubre està previst obrir una nova convocatòria que englobi fins a la ronda del Pedró.

La subvenció màxima per a la rehabilitació pot arribar a un 25% total del cost, amb un topall de 5.000 euros. També hi ha una línia de subvencions per a la retirada d'antenes i altres elements de les façanes, però en aquest cas el topall és de 1.000 euros.

Podeu consultar la convocatòria i les bases amb tota la informació de la documentació necessària per fer la sol·licitud en el web municipal.