El Premi de Narrativa Periodística Diàlegs d'Educació s'ha consolidat com un referent de les lletres dins del món educatiu de l'Alt Empordà. Aquest dimecres, 5 d'abril, amb el lliurament dels guardons als textos guanyadors, culminen la 6a edició per a alumnes de 6è de Primària i la 3a edició per a estudiants de 3r d'ESO d'aquesta convocatòria.

L'acte se celebra a l'Auditori del Convent dels Caputxins a les 6 de la tarda i, a part de fer-se públics els noms dels premiats, hi ha prevista una conferència a càrrec del professor, escriptor i músic Jordi Casals, amb el títol Literatura pop: llibres, còmics i rock and roll.

Organitzat pel Servei Educatiu de l'Alt Empordà i el SETMANARI DE L'ALT EMPORDÀ, el Premi Diàlegs d'Educació compta amb la col·laboració de Llibres Text, l'Ajuntament de Figueres, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, la xarxa de biblioteques BibliotecAE i l'editorial Barcanova.

Per a cadascuna de les dues categories (6è de Primària i 3r d'ESO) els guardons són aquests: 1r premi, 200 euros en material escolar; 2n premi, 100 euros en material escolar; 3r premi, 75 euros en material escolar, i primer i segon accèssits, una selecció de llibres