La primera Marxa Popular entre vinyes de Capmany ha inaugurat avui la quarta edició del Vívid, el mes de les experiències a la Ruta del Vi DO Empordà que ofereix durant el mes d'abril una cinquantena de propostes enoturístiques úniques a la Costa Brava. Unes 150 persones van participar, aquest dissabte, en la inauguració i van caminar els cinc quilòmetres del recorregut sota una lleugera pluja i enmmig d'un paisatge primaveral.

Després de la marxa, els participants van gaudir d'un esmorzar popular on han degustat les 'butinatxes', unes noves botifarres creades per a l'ocasió i que estan elaborades amb garnatxa, i van tastar els vins d'una desena de cellers que han participat a la I Fira de vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

La inauguració d'aquesta edició del VÍVID es complementava, aquest diumenge, amb la celebració de l'#InstaVívid. La trobada d'instagramers té lloc al celler Brugarol de Palamós, obra de l'estudi d'arquitectes RCR d'Olot, que acaben d'obtenir el Premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura. Les places per aquesta activitat estan esgotades des de fa dies.

Entrades exhaurides

A partir d'aquest cap de setmana, la Costa Brava es convertirà en l'epicentre de l'enoturisme a Catalunya durant tot un mes. En total s'ofreixen 1.500 places de propostes enoturístiques úniques que es desenvoluparan per zones i setmanes per facilitar l'accés dels visitants a les activitats i possibilitar i promoure la realització de més d'una experiència per part dels participants. Algunes de les activitats programades ja han esgotat les places disponibles, com l'#InstaVívid, el tast en espai singular a bord d'un veler a Cadaqués o l'activitat familiar al celler La Vinyeta.

El Vívid, és una iniciativa promocional, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que rep el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com de 104 socis que integren el Club de màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà.