El portaveu del grup municipal de Ciutadans Figueres, Héctor Amelló, està traslladant als diversos col·lectius de Figueres amb els que s'està reunint aquests dies la seva proposta de pressupostos del 2017 que el consistori encara no ha aprovat. "Necessitem uns comptes municipals que siguin transparents i equilibrats, i que donin resposta a les necessitats dels veïns i de la ciutat", diu el regidor. Aquest és el missatge que el portaveu del grup municipal de Ciutadans Figueres, Héctor Amelló, està traslladant als diversos col·lectius de Figueres amb els que s'està reunint aquests dies per parlar dels pressupostos del 2017 que el consistori encara no ha aprovat.

Ciutadans ha proposat a l'equip de l'alcaldessa, Marta Felip, un document amb 45 propostes per negociar els comptes municipals i, a l'espera del posicionament del govern en minoria, el grup ja s'ha posat en marxa per exposar-les als veïns i entitats de Figueres.

Segons ha explicat Amelló, "les trobades amb diferents col·lectius veïnals, entitats i associacions de la ciutat volen recollir els comentaris, idees i suggeriments de la ciutadania per contribuir a l'equilibri del pressupost del 2017".