Tot és a punt per inaugurar la XXIXa Fira del Vaixell d’Ocasió d'Empúriabrava, a Castelló d'Empúries, el pròxim dissabte 8 d’abril a les 12 del migdia. Durant tota una setmana tothom que visiti la Marina d’Empuriabrava podrà veure in situ les més de 400 embarcacions que restaran exposades al port principal de la mà dels principals expositors nàutics de tota la Comarca.

A la zona portuària i també als pantalans s’hi podran veure ofertades embarcacions des dels 3 i fins els 20 metres d’eslora, amb uns preus que van entre els 1.000 euros si es tracta de petites embarcacions auxiliars i fins més de 500.000 euros de les embarcacions de més eslora. Com cada any, pels més aventurers, també podran escollir en l’amplia gamma de motos aquàtiques que hi haurà exposades.

Els clients que visitin la XXIX Fira del Vaixell, es poden arribar a sorprendre per la quantitat de vaixells dels anomenats Milla Zero que hi trobaran. Això bé donat per la bona acollida que han tingut en anteriors ocasions i també per la bona salut del mercat d’ocasió. Les Milla Zero son vaixells semi nous, sense matricular i amb o sense motorització a preus molt competitius.

La majoria d’expositors d’aquesta Fira ho son des dels seus inicis, amb una amplia experiència al sector nàutic i que han vist créixer i evolucionar la Fira i els compradors. Això els ha permès conèixer les necessitats de cada client i a més, trobar el millor producte a preus imbatibles, propiciant que les vendes de vaixells exposats hagin arribat en la majoria d’edicions, al moment de tancar la fira, a uns percentatges de vendes de fins el 25% dels vaixells exposats.

Exposició de vehicles a la carpa

Novetat destacada i puntual en aquesta edició es la gran carpa de 675m2 que hi ha instal·lada al recinte Firal on un prestigiós concessionari d’automòbils d’alta gamma hi exposarà una Gran oferta de la selecció dels millors vehicles semi-nous i de gerència, de les marques BMW, Mini i Porsche. Entre aquests, el visitant podrà trobar, des de un utilitari, un SUV, berlines grans i mitjanes, vehicles familiars, i un assortit de vehicles descapotables.

Totes les empreses expositores disposen de personal qualificat a peu de fira per assessorar al futur comprador i ajudar-lo escollir la embarcació i vehicle que més s’ajusta a les seves necessitats i també sobre les millors propostes de finançament amb unes condicions excepcionals.

A més de les empreses de venda d’embarcacions, com cada any a la Fira s’hi podran trobar estands relacionats amb la nàutica i els serveis: roba nàutica, creperia i escoles nàutiques, entre altres.

La Fira del Vaixell d’Ocasió obrirà al públic dissabte 8 d’abril i restarà oberta al públic, amb entrada gratuïta als visitants, fins diumenge 16 d’abril de 10 del matí a 7 de la tarda Enguany no hi ha excusa per visitar la Fira i sortir-ne essent propietari d’un vaixell, un jet ski i fins i tot un automòbil nou.