27 de març de 2017
27.03.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Figueres acollirà la Fira de la Gent Gran del 16 al 18 de juny

Les jornades s´organitzen conjuntament des de l´Àrea de Fires i Mercats i la regidoria de Gent Gran

27.03.2017 | 07:35
Organitzadors i col·laboradors de la Fira.

Figueres acollirà la 5a edició de la Fira de la Gent Gran els dies 16, 17 i 18 de juny, amb activitats a la Rambla i dinar popular de cloenda diumenge 18 de juny a la plaça Catalunya. Les jornades, que s'organitzen conjuntament des de l'Àrea de Fires i Mercats i la regidora de Gent Gran, pretenen dotar la ciutat d'un espai on es posin en comú totes les entitats relacionades amb la gent gran, i donar la possibilitat que aquest sector pugui mostrar a la resta de la ciutadania les múltiples activitats que realitzen al llarg de l'any.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, explica que amb aquesta 5a edició ja s´ha consolidat la Fira de la Gent Gran, i destaca que cada any més entitats i associacions hi vulguin participar. "És un orgull veure tantes persones i entitats implicades per organitzar aquest esdeveniment especialment pensat per un dels actius més importants que tenim, la nostra gent gran".

La regidora de Gent Gran, Dolors Pujol, ressalta la importància d´organitzar activitats per a la gent gran de la ciutat, que cada vegada són més actius i mostren més ganes de participar i implicar-se en iniciatives diverses.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook