El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha acollit, aquest dijous, la presentació de les primeres jornades “Conviure amb capacitats”, que se celebraran del 7 al 9 d'abril, al municipi d'Albanyà. Aquestes jornades neixen fruit de la necessitat d’encabir, a les comarques gironines, un punt de trobada anual per tractar les capacitats (que no discapacitats) de les persones des d’una perspectiva constructiva i integradora.

Les jornades es vertebraran a partir d’històries vitals de superació, per difondre la capacitat de resiliència de l’ésser humà a partir de casos concrets que han hagut d’afrontar diferents handicaps en les seves vides i han aconseguit superar-los en escreix. Aquestes ponències s'intercalaran amb tallers, jocs i activitats de lleure.

“Conviure amb capacitats” són unes jornades amb un marcat caràcter social, per la qual cosa la seva assistència és totalment gratuïta, i el càmping Bassegoda Park es compromet a donar un 20% de l’import de les pernoctes a una associació convidada, en aquest cas, l’Associació d’Afectats per Cremades de Catalunya, Kreamics.