Aquesta setmana ha començat la col·locació del paviment definitiu al passeig Jesús Maria Isern de l'Escala, dins de la segona fase del projecte de millora del front marítim del nucli antic. També s'està treballant a l'entorn de la platja del Port d'en Perris.

El primer tram que s'ha començat a pavimentar és davant els establiments que hi ha al passeig Jesús Maria Isern, amb l'objectiu de facilitar el màxim possible el seu funcionament normal. També s'està posant la base de formigó de la resta del vial, tot i que es deixarà un pas sense col·locar el paviment definitiu per tal que puguin circular els camions de l'obra fins a la Punta.

Aquesta setmana també s'han iniciat els treballs a la platja del Port d'en Perris. S'han enderrocat les diferents rampes de formigó que hi havia, amb l'objectiu de fer un accés central de dimensions més reduïdes i dues rampes laterals. Aquestes també seran més reduïdes, de forma que amb l'execució del projecte la platja del Port d'en Perris guanyarà superfície.