Aquest dilluns, 20 de març, el ministeri de Fomento tenia previst iniciar la segona fase de les obres del giratori de la plaça del Sol, però problemes tècnics han impedit l’execució d’aquesta part de l’obra que es portarà a terme a partir d’aquest dijous si no hi torna a haver un altre contratemps.

Aquesta segona fase consistirà en l’execució del ferm de formigó de la calçada de la rotonda i tronc de la N-260 desde el carrer Joan Subias així com l’adequació de la vorera sud de l’avinguda Empordà amb importants afectacions a la mobilitat previstes durant un mes.

Tallat el carrer Empordà

Segons la informació facilitada per l’Ajuntament de Figueres, des d’aquesta setmana i fins d’aquí a un mes, el carrer Empordà restarà tallat al trànsit rodat des del carrer Joan Subias (el vial de davant del Casal de la Gent Gran) fins a l’avinguda Salvador Dalí.

Pas mínim a l’avinguda Dalí

La circulació a l’avinguda Salvador Dalí es redueix a un sol carril per sentit garantint sempre el trànsit en direcció Girona i França. El pas per l’avinguda Dalí des d’Olot direcció centre i des del centre de la ciutat direcció Olot queda restringit, i el pas alternatiu es podrà realitzar pel vial del Passeig Nou i pel carrer González de Soto, en el cas de la circulació en direcció Olot, i des d’Olot direcció centre, el pas alternatiu es podrà realitzar per la via Emporitana i pel carrer Joan Subias.

L’accés dels veïns i als guals de vehicles es garantirà en tot moment i s’habilitarà un itinerari de vianants a tocar de la façana de la Biblioteca i de la vorera nord del carrer Mestre Falla, així com els passos de vianants semaforitzats necessaris per creuar l’avinguda Salvador Dalí.