L'expert en ciberseguretat i perit judicial informàtic forense, Bruno Pérez, ha preparat una sessió, per a aquest divendres, 17 de març, molt pràctica sobre la seva professió. La cita és a la Farinera Sant Lluís de Pont de Molins, a partir de les 18.30 hores.

Després d'explicar als assistents perquè la ciberdelinqüència amenaça empreses i organitzacions, els vol demostrar com és d'important la ciberseguretat. És per això que, durant la conferència, Bruno Pérez ha previst realitzar una autòpsia a un sistema informàtic per demostrar com poden ser de sorprenents els resultats que es poden extreure. Aquest procés, el farà acompanyat per un expert forense, però de l'àmbit de la medicina, el doctor Narcís Bardalet.

"Faré una autòpsia en directe i el públic podrà veure com treballa un forense digital, alhora que el doctor Bardalet podrà fer una comparació en el meu treball i el seu. Es tracta d'extreure tota la informació d'un equip informàtic que té amagada", ha explicat Bruno Pérez, alhora que ha avançat que també donarà consells i bones pràctiques per crear entorns de treball més segures i prevenir estafes informàtiques.