Aquest mes de març, la Piscina Municipal de Roses ha assolit una xifra rècord d'abonats, superant lleugerament la barrera dels 2.000 i arribant concretament als 2.003, que representen per ben poc el seu màxim històric. En la mateixa època de l'any 2.010 s'havia arribat als 2.002 abonats.

De la xifra actual, el 68,5% d'abonats són de Roses, mentre que el 31,5% restant provenen de municipis de les rodalies, dada que reafirma el caràcter supramunicipal assolit per l'equipament en els darrers anys (l'any 2010 el percentatge d'abonats de fora era d'un 21%).

El 52,7% són homes i el 47,3% restant dones. El 47,5% gaudeix d'una quota general (horari complet amb tots els serveis), el 33,1% d'una quota aigua (horari complet amb servei de piscines i zona spa), el 13,8% d'una quota per franges horàries (horari limitat amb tots els serveis) i el 5,6% restant està en aquest moment en quota de manteniment. 512 persones tenen contractat el Pack fitness (oferta d'activitats dirigides).

Cal considerar, a més dels abonats, que 604 persones participen en els cursos de natació, que 580 alumnes de centres d'arreu de la comarca realitzen trimestralment els programes aquàtics escolars, que es venen 1.100 entrades mensuals de mitjana i que es fan reserves d'espai a entitats, clubs, grups estrangers...

Com a referència, cal dir que la capacitat màxima de la instal·lació se situaria al voltant dels 2.200 abonats, sempre que es mantinguessin els nivell d'ocupació dels altres usos descrits (cursos, escoles, reserves, entrades...).

Tot plegat fa que la instal·lació estigui plenament consolidada amb una elevada rendibilitat social i un servei clarament supramunicipal.