El grup municipal del PP de Figueres s’ha mostrat partidari de negociar el pressupost del 2017 amb el govern de Marta Felip amb la voluntat “de treballar per a la ciutat amb responsabilitat i actitud constructiva. Tenim ja la proposta del govern i l’estem estudiant amb detall per tal de millorar-lo i no aturar la ciutat. Valorem positivament que les aportacions que vàrem fer al pressupost del 2016 s’hagin dut a terme, però esperem que ens justifiquin les actuacions de la partida de 40.000 euros per suprimir barreres arquitectòniques”, explica Maria Àngels Olmedo.

“Pensem que a aquestes alçades de l’any la partida del pressupost participatiu per al 2017 es pot suprimir, ja que tenim pendent d’executar la del 2016 i la Comissió pertinent encara hi treballa” diu la portaveu popular, per afegir que “demanarem que es renovin les partides per famílies monoparentals i per seguir suprimint barreres arquitectòniques, a més de l’adequació del solar propietat del Ministeri del carrer Migdia per cobrir la desaparició de l’aparcament del carrer Arderius”. A més d’exigir a la Generaliat la construcció de l’escola Came Guasch.

El PP està a favor del projecte del Museu del Circ i vol “la previsió necessària per senyalitzar la modificació de les zones de càrrega i descàrrega, de forma que quedin lliures a partir de les 18 hores per tal de guanyar places d’estacionament per a favorir el comerç i els figuerencs.