L'Ajuntament de Roses ha organitzat una nova edició del casal infantil destinat a infants de 3 a 12 anys (nascuts entre el 2005 i el 2013, ambdós inclosos), el qual tindrà lloc coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa, del 10 al 13 d'abril. Les inscripcions es podran realitzar entre el 20 i el 24 de març electrònicament a través de «inscripcions.roses.cat», o bé presencialment al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.

El casal, que es du a terme a les instal·lacions de l'Escola Narcís Monturiol, proposa jocs, manualitats, tallers, activitats artístiques i esportives, danses, etc., adaptades a les edats dels infants que hi participen. Els dies de funcionament del casal seran del 10 al 13 d'abril, (ambdós inclosos), amb horari de 9 a 13 h i de 15 a 18 h. També s'ofereix servei de menjador.

Amb aquesta activitat, l'Ajuntament dóna resposta a les famílies que treballen durant aquestes dates de vacances escolars, oferint una opció lúdica i esportiva de qualitat que facilita la conciliació de la vida laboral i familiar.