El Partit Demòcrata Català, el PDeCAT, celebrarà l´assemblea constituent a l´Escala el proper divendres 10 de març i ja hi ha oberta la cursa per escollir les persones que han de liderar aquesta formació. "Els darrers anys han estat anys de relleu, i sempre són processos lents i difícils", explica el portaveu del grup municipal del PDeCAT -fins ara CiU- a l´Ajuntament de l´Escala, Robert Bosch. Segons Bosch, "hem arribat a un punt d´estabilitat i d´un cert creixement del partit a l´Escala i ara és moment de fer un salt de qualitat i fer arribar el nostre projecte polític per al poble, a tothom". Bosch confessa que es troba "en un moment de reptes importants i aquest n´és un", en el sentit que es veu amb coratge per liderar el partit a escala local.

Els propers dies, Robert Bosch té previst reunir-se amb militants per formar una direcció de consens. "Em faria molta il·lusió encapçalar la junta, sento que estem treballant bé, cada vegada més, i els militants, de ben segur, ho valoraran", remarca el cap de l´oposició de l´Escala.

Bosch constata que "l´Escala té un problema greu de comerç, mobilitat i estratègia turística" i afegeix que "el nostre deure és formar un gran equip, que sigui capaç d´explicar el projecte que tenim pel nostre poble". L´objectiu principal del PDeCAT és "veure com l´Escala torna a ser un referent turístic, comercial i empresarial i, per això, tenim l´obligació de fer un projecte seriós, guanyar el govern municipal i posar-nos a treballar de valent", conclou Robert Bosch.