Les instal·lació dels nous serveis soterrats, a l'Escala, s'està executant ja a tot l'àmbit del projecte d'urbanització dels carrers Barcelona, Ventalló, Vendrell i Ginestal i els seus passatges.

Les obres van començar el mes de novembre i la previsió és acabar-les abans de l'estiu. Suposen dotar de serveis i urbanitzar aquests vials. Els treballs han patit un petit endarreriment pel fet que s'ha trobat més pedra del previst al subsol del carrer Ventalló i que recentment es va tallar un dels cables de llum preexistent. El regidor d'Urbanisme, Josep Bofill, que aquest matí ha fet una visita d'obres amb l'alcalde, Víctor Puga, confia que, tot i això, es pugui mantenir els terminis finals previstos. "Sabem que es generen algunes molèsties i demanem disculpes als veïns, però aquesta era una actuació necessària i tot l'àmbit tindrà una gran millora", remarca Bofill.

En la mateixa línia, l'alcalde de l'Escala destaca que "aquest era un projecte prioritàri, dels que cala més urgència" i assegura que el consistori "té la voluntat manifesta de continuar fent altres actuacions d'aquest tipus i aviat tenir un pla d'urbanitzacions que marqui el que s'ha de fer els propers anys en aquesta línia".