Aquest passat dimecres 15 de febrer s’han instal·lat a Vilajuïga quatre panells publicitaris que permetran poder anunciar els diferents comerços del poble i el polígon industrial, a més a més dels diferents itineraris de senderisme i bicicleta de muntanya del municipi. Veient la demanda dels comerciants del poble i després de vàries reunions amb ells per buscar la millor solució per poder anunciar tots els comerços del municipi es va decidir instal·lar uns panells publicitaris de gran format on poder encabir-los a tots.

En cada panell publicitari es pot trobar de forma fàcil i ràpida la ubicació del comerç o equipament municipal, ja que en els panells apareix el nom del comerç i la seva ubicació en el plànol del municipi. També s’ha destinat un espai on apareixent els diferents itineraris de senderisme i bicicleta de muntanya del municipi, tots els itineraris disposen d’un codi QR per tal d’ampliar la informació de la cada una de les rutes: distancia, desnivell, dificultat, descripció, ...

Els panells publicitaris s’han instal·lat a l’entrada del poble, a la plaça major, a l’entrada de la Pl. 11 de Setembre i al polígon industrial.

La inversió correspon al pressupost de l’any 2016.