Aquest dimecres al migdia s'ha inaugurat la fira de càmpings Reise Camping, que fins al 19 de febrer tindrà lloc a la ciutat alemanya d´Essen. L'acte inaugural ha comptat amb la presència d'autoritats locals, com l'alcalde d'Essen i nombrosos directius del sector dels càmpings alemanys, a més del president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila; el president de l'Associació de Càmpings de Girona, i propietaris i representants dels onze càmpings gironins participants a la fira.

La comitiva inaugural ha recorregut la fira, i a l'espai promocional de 200 m2 de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, destinació convidada, s'ha dut a terme una degustació enogastronòmica amb productes gironins que ha comptat amb una cinquantena de representants i professionals del sector dels càmpings europeus.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, ha remarcat el pes de l'oferta turística dels càmpings a la demarcació de Girona sobre l´economia gironina, com també que l'alemany és un dels principals mercats emissors de turistes en aquest sector, que cal mantenir i fer créixer oferint-li nous productes i més qualitat.

Entre els càmpings gironins presents a la fira, s'hi troben: La Ballena Alegre, l´Aquarius, Las Dunas i l'Àmfora, de Sant Pere Pescador; el Càmping La Laguna, de Castelló d'Empúries; Cala Llevadó, de Tossa de Mar; Càmping Internacional de Calonge, Calonge - Sant Antoni; Càmping Neptuno, de Pals; el Càmping Salatà i Càmping Rodas, de Roses, i el Càmping Bellaterra, de Blanes.