Vistes privilegiades, a primera línia de mar, instal·lacions immillorables, tracte familiar però molt professional i el sabor gastronòmic d´una llarga tradició culinària són els ingredients que fan de l´Hotel & Spa Terraza de Roses un dels vaixells insígnia de l´oferta turística empordanesa de qualitat. El Grup Terraza, propietat de la família Gotanegra Portell, i el Setmanari de l´Alt EMPORDÀ us oferim l´oportunitat de guanyar un cap de setmana de somni en aquest reconegut hotel de quatre estrelles.

Per aconseguir optar a aquest premi, només cal que conserveu la butlleta que publiquem en l'edició d'aquest dimarts del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ. En ella hi haureu d´enganxar els quatre cupons retallables que apareixeran a les contraportades del 14, 21 i 28 de febrer i 7 de març. Entre totes les butlletes rebudes, sortejarem aquest cap de setmana ­inoblidable en el cor de la Costa Brava Nord. Els guanyadors hauran d'explicar la seva experiència en un reportatge posterior.

L´Hotel & Spa Terraza compta amb un total de 80 habitacions, 65 de les quals amb vistes al mar, 5 suites i 4 junior suites i habitacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda.

L´spa de l´hotel -Spacesens- es troba a la planta superior de l´edifici, des d´on es pot gaudir d´unes relaxants vistes sobre el mar. Disposa de piscina climatitzada, jacuzzi, sauna, hamman, dutxes bitèrmiques, pou de gel, zona ­chillout i diferents cabines per a tractaments.

Dins l´hotel, el client es pot delectar amb els exquisits plats del restaurant La Cuina d´en Norat o fer un àpat lleuger al Bim´s Bistrot Mediterrani. L´oferta gastronòmica que s´ofereix és molt variada, utilitzant sempre productes autòctons i de temporada.

Cal destacar també que l´Hotel Terraza és l´indret ideal per a tot tipus d´esdeveniments, ja siguin particulars o d´empresa, ja que disposa de diversos salons i sales de reunions amb capacitat de fins a 250 persones.

Altres instal·lacions i serveis que ofereix l´hotel són piscina exterior, jardí, Beach Club (durant l´estiu), gimnàs, sala de jocs, bugaderia, préstec de bicicletes, pàrquing exterior gratuït i garatge tancat. També s´ofereix de manera gratuïta per a llargues estades, servei de trànsfer a l´aeroport de Girona, el de Perpinyà i a l´estació AVE de Figueres-Vilafant.