La XEC (Xarxa d'Emprenedores Competents) ha canviat el format dels Esmorzars Empresarials pels Tocs Empresarials, en horari de vespre. L'economista i mentor Miquel Pino és el primer ponent convidat a un Toc, aquest dimecres, 8 de febrer, de 20.00 a 21.30 hores, al restaurant Jo Be Torrades, del carrer Borrassà de Figueres.

Miquel Pino vol fer reflexionar els assistents (l'acte és obert a tothom, però cal inscriure's prèviament a xecemporda@gmail.com) sobre les mancances que tenen empresàries i empresaris i vol parlar sobre les claus per optimitzar el control i la gestió d'un negoci. De fet, la metodologia 'Més beneficis i menys estrès', creada pel mateix Pino, es basa a professionalitzar l'administració de l'empresa, augmentar els beneficis i millorar la qualitat de vida.

Mantenint els objectius

Vint Esmorzars Empresarials precedeixen els nous Tocs Empresarials Empordà, que, segons les representants de la XEC, mantenen el mateixos objectius: compartir coneixement, aportar idees, dinamitzar i actualitzar el sector econòmic de la zona, visualitzar i conèixer de primera mà projectes d'emprenedoria d'èxit, intentar difondre les ­competències transversals i l'empoderament general dels empordanesos i empordaneses.

Aquestes activitats les promou la XEC Empordà amb el suport de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres.