En uns terrenys situats entre la deixalleria municipal i VIASA, al sector Carlit d’Empuriabrava, ha començat la construcció d’un sobreeixidor que ha de solucionar els problemes de cabal del clavegueram els dies de pluja. Aquesta és una obra molt reivindicada pels veïns.

Ja s’estan preparant els terrenys de propietat municipal que acolliran la construcció d’un sobreeixidor a Empuriabrava. Aquesta obra que formava part de la majoria de programes electorals és una llarga reivindicació dels veïns del sector Carlit. Els terrenys es troben situats entre la deixalleria municipal i VIASA, al carrer Muga. En aquest punt hi ha molts veïns que tenen connectada de forma irregular la xarxa d’aigües pluvials a la xarxa d’aigües negres i quan plou com que la xarxa d’aigües pluvials no dóna l’abast es produeixen fortes pudors.

L’empresa que ha guanyat el concurs de l’obra és Rubau Tarrés SAU. Aquesta actuació tenia un preu de sortida de 697.536 euros però la proposta de Rubau Tarrés ha quedat en 472.930, una rebaixa important del preu de sortida. Les obres duraran 4 mesos.