23 de gener de 2017
23.01.2017
Vilanant

Vilanant busca padrins per a les jardineres del municipi

És una iniciativa que va sorgir del Consorci de Viles Florides, que ara treballa conjuntament amb l'Associació de Micropobles de Catalunya

23.01.2017 | 18:09
Roger Parcerisas, Anna Palet i M. Carme Freixa

L'Ajuntament de Vilanant ha reptat els seus veïns a una iniciativa curiosa per aquest any: l'apadrinament de jardineres, per fomentar l'estima per les flors i plantes i l'embelliment del poble. L'alcaldessa de Vilanant, Anna Palet, ho va agafar d'una trobada que va organitzar el moviment Viles Florides, iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. "Voldríem que hi haguessin espais verds controlats que donin vida i color als carrers del municipi", explica l'alcaldessa de Vilanant, Anna Palet. A Taravaus, els veïns ja s'han fet les seves jardineres i els mateixos veïns s'encarreguen de regar, mentre que l'Ajuntament els proporcionarà tot el material.

El responsable de Viles Florides, Roger Parcerisas, afegeix que aquesta iniciativa és doblement positiva, ja que "d'una banda, floreixes el poble i, de l'altra, descarregues de feina l'Ajuntament; les persones s'ho senten seu i no hi ha tant vandalisme".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
anteriorsegüent