29 de desembre de 2016
29.12.2016
40 Años
40 Años
Girona

Una auditoria detecta irregularitats en els concursos públics i adjudicacions fetes pel Patronat de Turisme

La CUP dóna a conèixer l'anàlisi setmanes després de fer públic un estudi que identifica deficiències en la gestió del Consorci de la Costa Brava

29.12.2016 | 18:26

Una auditoria detecta irregularitats en la gestió del Patronat de Turisme Costa Brava Girona durant l'exercici del 2014. L'informe identifica deficiències, sobretot, en els processos de concursos públics i adjudicacions de l'organisme autònom de la Diputació de Girona. Entre les carències hi ha que s'han adjudicat feines sense convocar concurs tot i que, per l'import, hauria calgut fer una convocatòria pública. Una altra de les anomalies és que s'han adjudicat contractes amb posterioritat a l'execució dels treballs.

Un exemple d'això és la concessió de 12.221 euros per al disseny i producció de la maqueta del 'Bulli Foundation'. El full d'encàrrec és del 2 de juny del 2014 quan la maqueta ja estava exposada al públic l'endemà, el dia 3. La CUP ha donat a conèixer l'auditoria setmanes després d'haver fet públic l'estudi que identificava deficiències en la gestió del Consorci de la Costa Brava (CCB).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema