24 de desembre de 2016
24.12.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Ajuntament i sindicats es tornen a trobar aquest dissabte per la vaga de neteja i de serveis de Figueres

El consistori ha presentat una nova proposta als representants de la plantilla a la trobada mantinguda divendres al vespre

24.12.2016 | 09:50
Els treballadors s´han manifestat a la plaça de l´Ajuntament.

L´Ajuntament de Figueres i els sindicats es reuniran de nou aquest dissabte al migdia per intentar trobar l´acord que permeti posar fi a la vaga d´escombraries que es manté des del 20 de desembre. A la trobada mantinguda aquest divendres al vespre entre ambdues parts, el consistori ha fet una nova proposta als representants de la plantilla d´Ecoserveis, però els sindicats han demanat un marge de temps per estudiar-la abans de donar resposta. Per això hi haurà una nova reunió a la una del migdia d´aquest dissabte.

L´Ajuntament assegura que la trobada d´avui ha permès avançar i llimar discrepàncies amb els treballadors. La vaga, de caràcter indefinit i que provoca acumulacions de deixalles en diversos punts de la ciutat, s´ha generat arran de la desaparició de l´empresa mixta, part de la qual serà absorbida per Fisersa. A més de la recollida d´escombraries, també afecta al servei d´enllumenat i de jardineria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema