20 de desembre de 2016
20.12.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Comerç Figueres demana als botiguers que durant la vaga no apilin cartró al carrer

Els comerciants afirmen que no desitgen contribuir a una mala imatge de la ciutat

20.12.2016 | 20:20
Els comerciants volen llançar la brossa de forma responsable.

Comerç Figueres Associació ha emès un comunicat en què fa una crida als seus associats per demanar-los que, en el primer dia de convocatòria de vaga d'Ecoserveis, prevista per a aquest dimarts, 20 de desembre, llancin les caixes de cartró als contenidors blaus de la ciutat per part dels mateixos associats o bé no els treguin al carrer.

Aquesta reacció és la resposta del col·lectiu de comerciants de la ciutat que no desitja contribuir a una mala imatge Figueres, demanant civisme i responsabilitat cívica enfront de la possible imatge de la ciutat en aquests dies de Nadal.

En l'últim comunicat de l'Ajuntament de Figueres, el director de Serveis Urbans, Jordi Cabot, ha detallat els serveis mínims: cada dia es farà la recollida a llocs sensibles (centre sanitaris, casals, mercat municipal...); la recollida del rebuig es farà cada 72 hores; la fracció orgànica cada 48 hores; les fraccions selectives de cartró i vidre en un 25 per cent del servei normal; i la neteja viària dos cops per setmana. La deixalleria municipal funcionarà al 25 per cent de l´horari habitual.

Comerç Figueres Associació afirma en la nota que, amb aquesta acció, dóna suport a l'Ajuntament de Figueres a les negociacions amb el comitè de Fisersa, en relació als termes de la subrogació del personal d'Ecoserveis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema