14 de desembre de 2016
14.12.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Figueres instal·la bandes reductores a l'entorn del Parc de les Aigües i el sector oest

La col·locació dels ressalts per part de l'Ajuntament respon a diverses peticions veïnals

14.12.2016 | 18:27
Un dels ressalts col·locats a l´Avinguda Costa Brava

L'Ajuntament de Figueres ha instal·lat bandes reductores de velocitat a diversos punts a l'entorn del Parc de les Aigües i el sector oest de la ciutat per tal millorar la seguretat dels vianants. En concret, s'han col·locat tres ressalts al carrer Doctor Ochoa, dos al carrer Mossèn Franco, dos al carrer Marià Fortuny, dos a l'avinguda Costa Brava, dos al carrer Carrer Verdera, i un ressalt al carrer Dr Fleming, i un a l'entorn de la llar d'infants Els Pins. La col·locació dels ressalts respon a diverses peticions veïnals, que prèviament han passat per un procés de control i estudi tècnic per part de la Guàrdia Urbana, i de debat a la Taula de Mobilitat de l'Ajuntament.

El regidor de Serveis Urbans, Quim Felip afirma que es tracta de mesures "per reduir la velocitat dels cotxes i protegir així els vianants i els infants (en el cas del ressalt instal·lat a l'entorn de la llar d'infants Els Pins) i garantir-los la seguretat en punts propers a passos peatonals".

El regidor de Mobilitat, Francesc Cruanyes, assegura que "són moltes les demandes de bandes de reductores que ens arriben, i totes les atenem. Tot i això, per decidir en quins punts se situen, primer, la Guàrdia Urbana realitza controls de velocitat i s'elaboren els corresponents estudis tècnics i, després, a la Taula de Mobilitat, valorem els informes i determinem quins són els trams que requereixen la instal·lació de les bandes reductores de velocitat."

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema