Han començat a Roses les obres de pavimentació del camí de l'Almadrava a Punta Falconera, un recorregut que comunica amb la carretera de Montjoi. Les obres objecte d'aquest projecte consisteixen en la consolidació i millora del camí forestal de l'Almadrava a Punta Falconera mitjançant un ferm de 15 cm de gruix, format pel sòl de la pròpia esplanada, amb una estabilització 'in situ' formada per una barreja de ciment, aigua i additiu, sense aportació de material extern.

La llargada total del camí on s'executa aquesta actuació és de 650 metres, per una amplada mitjana d'uns 5 metres, resultant una superfície de l'àmbit d'actuació de 3.500 m2.

Finalment, d'acord amb el projecte, es perfilarà una cuneta lateral, pel costat de muntanya, per tal de conduir també les aigües que drenin des dels vessants de les muntanyes, també cap a la xarxa hidrogràfica existent. Així mateix, es netejarà la cuneta revestida i les obres de fàbrica existents en l'últim tram del camí coincidint amb l'antiga propietat de terrenys militars.