L'Àrea de Turisme de Roses ja ha rebut la primera trucada d'una persona que ha trobat una ampolla amb un val regal en el seu interior, consistent en una degustació de Suquet de Peix, de les 25 que van ser llançades al mar des d'una embarcació el 28 de novembre passat. L'acció s'emmarca dins de la campanya del Suquet de Peix de Roses que se celebra durant tot l’any a 25 restaurants del municipi.

Inicialment, la dona que ha trucat explicant que havia trobat una ampolla amb un val regal a la Cala Montgó de l'Escala, s'ha interessat per saber si la troballa es tractava d'una broma, o si realment havia guanyat un premi. Quan ha estat informada que es tracta d'un premi real, s'ha mostrat molt sorpresa per la iniciativa i molt contenta.

L'ampolla contenia el val regal d'un menú de Suquet de Peix per a dues persones en el restaurant Bistró de Mar. En total, són 25 les ampolles que els restauradors de Roses van llançar a la badia des d'una embarcació. La iniciativa, inspirada en el film protagonitzat per Kevin Costner «Missatge en una ampolla», vol promocionar la campanya i donar a conèixer el Suquet de Peix de Roses d'una forma original, permetent degustar aquest plat tradicional de la cuina rosinca de forma gratuïta.