La portaveu del Partit Popular Català a l'Ajuntament de Figueres, Maria Àngels Olmedo, ha anunciat que “des del PP ens oferim a l'Ajuntament per fer de mediadors amb el Govern d'Espanya per facilitar un acord per a la cessió d'un gran solar adscrit a la Tresoreria de la Seguretat Social que es troba al carrer Migdia”. “Aquesta seria una bona solució a la pèrdua del pàrquing que hi haurà com a conseqüència de les obres que tenen lloc darrere de l'estació d'autobusos per tal d'obrir el carrer Joan Arderius”, ha afegit.

Olmedo ha recordat que “aquesta obra és una actuació molt necessària que respon a una vella reivindicació i que millorarà el barri, però té l'inconvenient que es perdran moltes places d'aparcament en una zona residencial molt atapeïda”.

“Per això, des del grup municipal del PP de Figueres, en la nostra línia de buscar solucions amb sentit comú, hem mantingut una trobada amb la directora de Tresoreria a la Subdelegació del Govern per temptejar la cessió del solar”, ha assenyalat la portaveu del PPC a l'Ajuntament de la localitat.

Així mateix, Maria Àngels Olmedo ha explicat que “ens han assegurat que estarien disposats a fer una cessió a l'Ajuntament per als pròxims anys fins que el Ministeri es decidís a construir l'equipament que està previst allà i que de moment no té data d'inici”. “Considerem que seria una molt bona solució per al barri i que evitaria les conseqüències no desitjades de la remodelació que s'està efectuant”, ha destacat.

Finalment, Olmedo ha assenyalat que “en el proper ple de l'Ajuntament transmetrem la nostra bona disposició perquè aquesta proposta d'acord es faci realitat, ja que caldria una negociació prèvia que acabés amb la signatura d'un conveni per les dues parts”.