13 de octubre de 2016
13.10.2016
Roses

Xarxes socials, aparadorisme i subvencions centraran els Tallers de Comerç de Roses

Les inscripcions són gratuïtes i les activitats es fan a Ca l'Anita i a la seu de Promoció Econòmica

13.10.2016 | 16:25

L'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses desenvoluparà al llarg dels mesos d'octubre i novembre un bloc formatiu de tallers destinats a sector comercial, on es tractaran temàtiques relacionades amb màrqueting a les xarxes socials, aparadorisme i subvencions. Les inscripcions són gratuïtes i es poden tramitar ja a través del telèfon 972 152 521, o bé per correu electrònic.

La primera de les activitats tindrà lloc dilluns 24 d'octubre, de 9 a 13 h, i centrarà la seva atenció en les pràctiques de màrqueting adaptades a les xarxes socials i com millorar la presència digital d'empreses i comerços. El 14 de novembre, també de 9 a 13, el taller d'aparadorisme «Especial Nadal» mostrarà tècniques, materials i idees per decorar i impregnar d'ambient nadalenc els establiments. Ambdues activitats tindran lloc a Ca l'Anita.

Per últim, el 28 de novembre, a les 20 h, tindrà a la sala de formació de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, una sessió informativa sobre el Servei del Butlletí Local de Subvencions de l'Ajuntament, eina que permetrà estar al dia de totes les subvencions a què es poden optar. Aquesta presentació estarà dirigida, a més dels professionals del sector comerç, a resta d'empresariat i associacionisme de la població.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook