01 de octubre de 2016
01.10.2016
40 Años
40 Años
Castelló d'Empúries

Castelló rep nou turoperadors alemanys dedicats al turisme cultural

La visita formava part d'una ruta per diversos indrets de la demarcació, entre ells Figueres, Palamós, Cadaqués i El Port de la Selva

01.10.2016 | 15:41
Els visitants van conèixer Empuriabrava i Castelló.

Nou agències alemanyes especialtizades en producte cultural han realitzat un viatge de familiarització a Castelló d'Empúries, interessant-se per l´oferta cultural de la destinació. Acompanyats per tècnics de turisme municipals i també per la Regidora de Turisme se´ls va oferir un circuit. Van visitar a Empuriabrava la zona de platja i també els canals. Al centre històric van iniciar un itinerari pel rentador, l´Ecomuseu-farinera, la Basílica, la Cúria-Presó, la Sinagoga, la Plaça dels Homes i la Muralla medieval.

Per a la regidora de turisme Helena Solana "aquests viatges de familiarització són una bona oportunitat per mostrar el nostre municipi; especialment aquesta acció és valorada molt positivament ja que ens ajudarà a donar a conèixer els nostres atractius al mercat alemany.

Organitzat pel Patronat de turisme Costa Brava Girona també van visitar també del Museu de la Pesca i l´Espai del Peix de Palamós, el Barri Vell de Girona i el fenomen ´Game of Thrones´, el museu Dalí de Figueres i Portlligat, el Monestir de Sant Pere de Rodes.

Aquesta acció forma part del PAO 2016 del club de màrqueting Cultura i identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, on els associats del club hi participen activament i col·laboren en aquest fam trip que pretén donar a conèixer entre professionals del mercat alemany, el nostre territori i els seus recursos culturals com a atractius dels seus programes i activitat comercial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook